Gastenboek

Merlin

Merlin heeft het nu al weer goed 1,5 jaar heel erg naar zijn zin bij jullie. Hij is zo’n beetje kind aan huis. 🙂 Of het nu voor een dag is of met logeren erbij, hij is altijd blij om naar jullie toe te gaan en ik krijg ‘m ook altijd blij (en veelal lekker moe) weer terug.
Dit geeft mij als vrouwtje van Merlin een heel goed gevoel. Ik laat hem telkens in vertrouwde handen achter. En wat ook zo fijn is, is dat ik tussentijds “updates” krijg over hoe het met Merlin gaat en wat hij allemaal heeft gedaan.

31 maart 2014

Senna

Senna heeft al een paar keer gelogeerd, en heeft het prima naar haar zin gehad. En wij, wij waren heel blij met alle whats app berichten met filmpjes en foto’s zo wisten we dat ze het prima naar haar zin had. Sterker nog ze heeft ons niet gemist, nou als dat geen goed teken is ….

Elly Jespers op 31 maart 2014

Tommy

Tommy is een paar keer een dagje bij Yvonne en Rene en de kids geweest en vorig jaar voor het eerst een hele week in de vakantie! Hij is gelijk enthousiast zodra we binnenkomen. Eerst even de hele huiskamer doorrennen om te kijken of alles nog hetzelfde is en iedereen uitgebreid begroeten. Heel gaaf om te zien dat hij zo blij is iedereen weer te zien. Ook als we elkaar elders tegenkomen, begint hij direct te trekken en aandacht te vragen voor een knuffel haha. Het is heel fijn dat we middels sms’jes en zelfs foto’s op de hoogte worden gehouden hoe het gaat. Verder is het prettig dat er in goed overleg veel mogelijk is. Tenslotte merk je dat ook de kinderen heel goed weten hoe ze met honden om moeten gaan en er lol in hebben, heerlijk! Kortom Tommy heeft het naar zijn zin en wij zijn met een gerust hart op pad.

Fam. vd burgh op 

Luuky

Luuky onze labrador heeft vorige zomer een week bij jullie gelogeerd hij heeft het erg naar z,n zin gehad en we vonden de foto,s en mailtjes tijdens die week erg leuk als of hij toch een beetje bij ons was voor herhaling vatbaar ook de kinderen waren erg enthousiast met hem bezig.

Annemarie Benschop op 19 januari, 2014