Huisregels & vragen

Een aantal van onze huisregels, wilt u meer weten klik dan hier voor de algemene voorwaarden

Uw hond kan bijna altijd gebracht en gehaald worden, in overleg

Uw hond moet de jaarlijkse inenting hebben gehad tegen: Parvo, Hondenziekte, Leverziekte, Leptospirose, Para-influenza (cocktail enting) 

Uw hond moet een kennelhoest enting hebben gehad.

Uw hond valt onder uw W.A. verzekering.

Uw hond moet sociaal zijn ten opzichte van mens en soortgenoten.

Uw hond moet vrij zijn van vlooien en wormen.

Let op!

U draagt zelf zorg voor de voeding en eventuele medicijnen van uw hond.

Wij ontvangen graag kopie van het inentingsboekje

Wij ontvangen graag van u het hondenpaspoort en het adres/telefoonnummer van uw dierenarts.

Wij ontvangen graag telefoonnummer waarop u of een contactpersoon bereikbaar is voor noodgevallen.

Bij annulering, van een dagopvang, binnen 24 uur voor aanvang wordt de dag 100% in rekening gebracht.

Bij annulering, van een vakantieopvang, binnen  2 weken voor aanvang wordt de opvang 50% in rekening gebracht.

Waarom doen jullie dit?
Wij zijn een gezin met 2 (oudere) kinderen en we zijn allemaal gek op honden. We weten uit ervaring hoe prettig het is om een hond als vriend in het gezin te hebben. Maar het is net zoals bij kinderen, soms heb je een helpende hand nodig, die kan onze opvang bieden. Tegenwoordig kun je steeds minder aan je buren of familie vragen, daarom hebben wij besloten ons open te stellen voor het opvangen van uw trouwe viervoeter. Wij vangen uw hond dan ook met liefde, samen met onze kinderen, op en geven hem/haar alle aandacht die ze verdienen. Uw hond draait gewoon mee in het gezin. Deze benadering onderscheidt ons van andere opvang en pensions.

Wat doen jullie tijdens de opvang?
Als de roedel van de dag compleet is gaan we met de honden naar het park. Aangezien we tegen het Balijbos en Westerpark aan wonen komen we daar vaak. Ze kunnen zich dan heerlijk uitleven. Thuisgekomen zijn ze dan vaak moe of ze spelen nog even met onze eigen hond(en). Hierna slapen ze vaak.

Hoe gaat jullie eigen hond om met de loges?
Lexxy is onze eigen charcoal Labrador en Lady is onze Maltezer. Ze zijn erg sociaal echter een voorwaarde om te logeren is wel dat de honden met elkaar overweg kunnen. Dit heeft nog nooit problemen opgeleverd, waarschijnlijk omdat we altijd eerst van te voren (vrijblijvend) kennis maken. Wij letten ook altijd goed op de samenstelling van de roedel. Soms hebben we meer als één logé maar als de samenstelling goed is, is dit geen enkel probleem.

Hebben jullie nog iets nodig?
De honden lopen allemaal vrij rond beneden en in de tuin. Echter, een eigen dekentje is wel zo prettig, hierdoor voelen ze zich vaak extra op hun gemak.

Wat krijgen ze te eten.
Het is de bedoeling dat u zelf zorg draagt voor het juiste en voldoende voer en voor de gehele opvangperiode. Als dit niet mogelijk is, kunnen we in overleg wellicht andere opties bieden. Als uw hond een tussendoortje mag, krijgt hij/zij dat van ons.

Neem voor vragen gerust contact met ons op.